روشهای تولید فنس توری گالوانیزه به صورت دستی ، نیمه اتوماتیک و اتوماتیک

فنس یکی از مهمترین و بهترین محصولاتی است که تا به امروز بشر توانسته برای در امان ماندن در برابر هجوم انسان ، حیوان و حتی برای ایجاد حصار و مرز بندی تولید نماید.

این محصول از گذشته به روش های گوناگونی حول کلمه فنس تولید و مورد استفاده قرار گرفته است ، که از گذشته با روش های سنتی مانند چوب و گیاه به مفهوم فنس معنی داده میشد.

اما پس از پیدایش و تولید مفتول سیاه و گالوانیزه یواش یواش به صورت دستی و با گره دادن مفتول ها به یکدیگر این محصول به صورت امروزی تبدیل شد ، که در گذشته به صورت غیر ماشینی این محصول تولید شد.

روش های تولید فنس

اگر بخواهیم روش های تولید فنس را با استناد به صفحه قیمت فنس توری سایت آهن سانا دسته بندی و توصیف نماییم باید به سه دسته اصلی روش سنتی ، نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک تقسیم نماییم که این سه دسته بر پایه زمان به وجود آمده اند که هر کدام یکسری مزایا و معایب را خواهند داشت که در ادامه این روش ها و مزایا و معایب را توضیح خواهیم داد.

ابتدایی ترین روش تولید فنس در گذشته که به صورت دستی و با به کار گرفتن نیروی انسانی انجام میشده است که در واقع از هیچ دستگاه و وسیله پیچیده و خاصی تولید میشده است.

تولید فنس به صورت سنتی (تمام دستی)

در این روش فرد قبل از هر کاری باید مفتول مورد نظر (ضخامت) را انتخاب و سپس با تکیه بر تجربه شخصی خود باید مفتول (گالوانیزه-  سیاه) مورد نظر را به اندازه های مشخص برش دهد و بعد از آن با بهم تاباندن و گره زدن مفتول ها شکل لوزی ، مربع و یا مستطیل را به چشمه ها دهد تا در نهایت شکل فنس به وجود آید ، سپس باید بنا بر سفارش دریافت شده که معمولا با ارتفاع های ۱۶۰ ، ۱۸۰ ، ۲۰۰ و یا ۲۲۰ تولید میشود برش و همچنین برای طول نیز در طول های ۱۰ ، ۱۵ ، ۲۰ و ۲۵ متری محصول را به دست مشتری و مصرف کننده برساند.

مزایا تولید فنس بصورت سنتی (دستی)

از مزایای این روش به دلیل اینکه نیروی انسانی این محصول را تولید مینماید باید به تولید با کمترین هزینه اشاره کرد ، اما از مزایا دیگر میتوان به تولید فنس با اندازه ها و شکل های مختلف نیز اشاره داشت چرا که در دستگاه ها با یکسری اندازه و چشمه مشخص شده تولید صورت گیرد.

معایب تولید فنس بصورت دستی

همانطور که اشاره شد ، تجربه در تولید این محصول بسیار مهم میباشد چرا که تجربه بالا ، باعث بالا رفتن کیفیت نهایی فنس میشود که خود این کار مقداری زمان و هزینه بر خواهد بود ، که این خود از دیگر معایب روش سنتی میباشد.

تولید فنس بصورت دستی و سنتی

تولید فنس بصورت دستی و سنتی

تولید فنس با روش نیمه اتواماتیک (ماشین و دستی)

پس از انقلاب صنعتی اروپا و پس از پیدایش ماشین های صنعتی و کنار رفتن برخی از نیروهای انسانی یواش یواش برخی از دستگاه هایی به وجود آمدند که با دخالت انسان برخی از کارهایی که ممکن بود سرعت عمل ، دقت و برخی از هزنیه ها را کاهش دهد ، به وجود آمدند ، و تا سالها جایگزین روش های کاملا سنتی ، دستی  و با دخالت انسان شد.

در روش تولید فنس نیمه اتوماتیک ، با دخالت انسان فنس ها با دقت و سرعت عمل بیشتری تولید شدند که در ادامه به برخی از مزایا و معایب این روش اشاره خواهیم کرد.

مزایا تولید فنس بصورت نیمه انوماتیک

در این روش پس از کشش مفتول سیاه و تبدیل آن به مفتول گالوانیزه که باز به صورت دستی صورت میگرید ، ماشین اندازه های مفتول را برش میدهد و پس از گره دادن مفتول ها به یکدیگر توسط دستگاه های نیمه دستی که توسط انسان مدیریت میشود به فنس هایی با اندازه هایی که انسان با دخالت آن ها را برش میدهد ، تبدیل میشود.

امروزه بسیاری از کارگاه هایی که سرمایه زیادی برای راه اندازی خط تولید فنس را ندارند از این روش بسیار استفاده مینمایند ، چرا که در این روش بسیاری از نیروهای کار حذف میشوند ، و شخص حتی بدون نیاز به کارگر کجرب خودش میتواند این محصول را تولید نماید.

از مزایا این روش به بالا رفتن سرعت عمل تولید فنس که توسط انسان و ماشین تولید میشود میتوان اشاره کرد ، همچنین پایین آمدن هزینه های تولید با حذف و کم کردن تعداد نیروهای کار به محصول نهایی میرسیم که در نهایت از هرینه های کلی تولید میکاهد.

معایب تولید فنس بصورت نیمه انوماتیک

از معایب این روش یعنی در روش نیمه اتوماتیک باید به این موضوع که نیاز به سرمایه اولیه برای خرید دستگاه است باید توجه زیادی داشت همچنین این روش در مقایسه با روش تمام اتوماتیک بازهم نیاز به نیروی انسانی و گاهی اوقات به اشتباهات ناشی از انسان ختم میشود ، که در نهایت این روش هم یک روش متکی به انسان میباشد.

روش های تولید فنس توری (نیمه اتوماتیک)

روش های تولید فنس توری (نیمه اتوماتیک)

تولید فنس با دستگاه تمام اتوماتیک

در نهایت امرزوه و بعد از سالها سلطنت روش نیمه دستی ، دستگاه های تمام اتوماتیک که هزینه زیادی برای خرید آن نیاز است ، جای خود را در بازارهای آهن ، کارگاه ها محکم کرده است.

در این روش تمامی مراحل توسط دستگاه صورت میگیرد که خود به خود تقریبا نیازمند بودن به نیروی کار انسانی را به صفر و نزدیک به صفر میرساند.

در روش تولید فنس با دستگاه تمام اتوماتیک از برش مفتول مورد نیاز ، بافت فنس توری ، اندازه (طول و ارتفاع) و همچنین مرحله بسته بندی را کلا ماشین های تمام اتوماتیک انجام میدهد.

مزایای روش تولید فنس بصورت تمام اتوماتیک

مزایای این روش از معایب آن بسیار بیشتر میباشد چرا که در این روش بالاترین سرعت تولید فنس را خواهیم داشت که در پی آن میزان تولید و سود دهی بالا خواهد رفت ، همچنین فنس تولید شده توسط دستگاه با دقت بسیاری صورت میگیرد و از اشتباهات پیش آمده و احتمالی توسط انسان جلوگیری میشود و هیچ نیازی به انسان و کاملا به صورت خودکار با بالاترین دقت ممکن ، کیفیت یکسان و یکنواخت صورت میگیرد.

معایب روش تولید فنس بصورت تمام اتوماتیک

به نظر تیم تولید محتوی سایت آهن سانا که یکی از تولید کنندگان محصولات آهنی مانند فنس ، لوله مبلی پروفیل مبلی میباشد ، تنها دلیل اصلی تولید نکردن فنس با دستگاه های تمام اتوماتیک ، نیاز داشتن به سرمایه اولیه بالاتر نسبت به سایر روش های تولید فنس ، همچنین این روش نیازمند نیروهای متخصص و مجرب برای پشتیبانی و تعمیرات احتمالی دستگاه های تمام اتوماتیک.

روش های تولید فنس توری (تمام اتوماتیک)

روش های تولید فنس توری (تمام اتوماتیک)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *